#193 : 10 Things Men Hate About Women

Dapat dari sini.

[1] Wanita yang suka mengumpat!
[2] Wanita yang menunjukkan sikap yang terlalu memiliki.
[3] Wanita yang hisap rokok.
[4] Wanita yang melayan lelaki seperti alas kaki!
[5] Wanita yang hipokrit.
[6] Wanita yang tak pandai mengemas.
[7] Wanita yang “Queen Control” atau suka mengarah-arah.
[8] Wanita yang suka bermekap tebal sehingga hilang keayuan asli.
[9] Wanita yang kuat merajuk dan sukar dipujuk.
[10] Wanita yang kuat berleter walau hal remeh temeh!

Renung-renungkan dan, selamat beramal! Hahaha..

Demang – lagi benci pada wanita yang lembik!

Advertisements

13 responses to “#193 : 10 Things Men Hate About Women

  1. Saya baru je pas baca satu blog yg cakap pasal hal ni. haha. Dia takde la tulis tips ni tapi dia komen pasal isu ni. Saya rasa saya setuju dgn dia. Menurut dia, lelaki ada bnyk jenis. Mgkn lelaki A tak suka perempuan mcm ini.. tapi lelaki B suka. Lelaki C pula mgkn tak kisah.

    Tak pandai mengemas tak bermakna malas mengemas? kan? 😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s