#116 : Kenapa? Tak Boleh?

image003

 

image005

 

image006

” Suka tak? ”

” Tak tahu. Emmm.. Suka tapi mahal lah. Kan? Emmm.. Lain kali aje lah. “

” Kalau suka ambil lah. Dah lama duk heret yang lama tu kan. ”

” Betul ke? Eh, bukan birthday honey yang coming soon ni. “

” Dah tu kenapa? Tak boleh? ”

” Thanks hubby! “

Senyum.

*****

Nak cerita pasal pi Ferringhi Night Market jer sebenar nya! Hahaha.. Dua tiga hari ni sangat penat sampai dah tak pandai nak buka cerita macam mana! Adeh.

Keluar rumah jam 7.30 pagi sampai ofis jam 8.45 pagi. Keluar ofis jam 5.30 petang sampai rumah almost seven sedangkan jarak rumah dengan pejabat hanya 5km! Adeh.

Tak tau berapa lama boleh tahan. Adeh.

Penat.

Advertisements

12 responses to “#116 : Kenapa? Tak Boleh?

  1. kat butterworth ni tak jem pun tapi kat bukit minyak sana.. wife baru start keje kat sana.. dia tak berani nak drive sendiri so terpaksa la berulang alik pegi hantar and pegi amik..

    lagi kena pusing pi amik anak..

  2. huhu. tulah kat umah saya ni ada kawasan macam baru buka. dah start jam gile2….biasa tak sampai setengah jam je nak gi opis, tapi hari ni kat 45 minit! sampai opis lambat. punch kul 8.32 am! lewat 2 minit ja!

  3. ooo… bukit minyak… jalan tengah ubah suai kan situ…
    oooo… wife x berani lagi nak drive kat sana… sayang isteri kena laa ikut je… hehe… kejap je tu… wiken2 suh la wife try2 bawak keta area situ… xde laa takut sgt nanti…

  4. ko ngan bini ko jalan kaki jer la pergi balik kerja. selain jimat, badan pun sihat zahir dan batin. isteri bahagia, suami gembira. tak payah minum tongkat tok ali ngan kacip nenek fatimah lagi!

  5. aishah : kadang2 rasa macam nak marah jer semua orang suh pi duk rumah diam2 tak yah keluar! hahaha..

    buzzy : tapi.. wiken kereta tak banyak.. macam mana nak practise! huhuhu..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s