#112 : Professionalism

I’ve learn something today. Sometimes it is important to be hypocrite so that we can be professional at work.

” Kenapa saya nak kena buat macam tu? Saya ada masalah dengan dia, saya tak suka dia. Saya dah takde rasa hormat pada dia. Saya tak hipokrit macam awak! “

I bet most of you pernah jumpa orang macam ni especially girls la. Women. Typically emotional and unreasonable tak semua la but mostly so somehow i am truly understand that. Mine however, a bit special. Its came from a man who i prefer to remember him as the ‘little girl man’. Its good that he got this so call pendirian or prinsip hidup la konon nya but then wouldn’t it be so much better if he can be more reasonable and not too emotional like a normal man do. 

I used to find it difficult to make this type of people to understand that when it comes to work, you must be professional. Whatever personal problems you have, you must leave it outside the door. You are free to take it back after work BUT NOT DURING THE WORKING HOURS! Your personal life must not mix up with your work otherwise for god sake, please dont date your colleague! Damn.

Ok its fine that you are such a good man that dont do hypocrite APPLAUSE! however my dear, during working hours sometimes it is important to be hypocrite to create a win-win situation so that everything will running out smoothly. <–pinjam ayat sootprite dari komen di blog ayumi

So that, we can avoid any stupid thing like this releasing big amount payment when the money still not there in the bank!!!

 ~SIGH

Advertisements

8 responses to “#112 : Professionalism

  1. dats why ada rules x bleh date colleague… 😉 that will be very emotionally related… hehehe… hipokrit kena ada~ bab2 keja ni~ buat la apa pun, asal keja siap and ikut plan~

  2. buzzy : ada eh rules macam tu? actually kalau tak campur aduk ok jer.. macam laki bini jugak la kalau satu tempat keje.. kat rumah laki bini, kat opis lain. kena faham. kalau keje tak kacau takper lah. ini, menyusahkan orang! huh.

    lydia : panas.. memang panas.. kalau nak ajar pun tak boleh.. bodoh sombong! huh.

  3. kompeni tmpt sy keja ada rules camtu… x bleh kawen ngan org 1 group… kalo nak gak… kena laa tukar group/dept/berenti keja je…

  4. dalam government pun tak leh. tapi kalau nak dating jugak tak bleh nak buat apalah kan. unless u re married to each other, then either one of them is going to get transferred la…

    tapi memandangkan ayat yang diboldkan kat bawah tu, then it’s a serious matter la kan. involving money.

    🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s